Vgradne omare so dobra kupčija

Moja znanka mi je pred kratkim zaupala, da se ji je nakup vgradnih omar zelo izplačal. Opazila je namreč, da je vse svoje obleke, obutev in preostale stvari zlahka spravila v vgradno omaro. V klasične omare, ki jih je imela pred vgradnimi, pa nikakor ni mogla stlačiti vseh svojih knjig, spominkov in ostalih njej ljubih predmetov. Posledica tega je bila nepospravljena soba, ki jo spravljala v obup. Tehtala je med tem, kaj naj zadrži oziroma česa naj se znebi. Te odločitve pa sploh niso bile lahke in so ji vzele precej časa in energije. Končno se je odločila za nakup vgradne omare – oziroma kar treh! Spoznala je, da ji samo ta vrsta omare omogoča, da ima končno pospravljeno sobo. Ob tem pa se ji ni bilo treba ločiti od vseh spominkov, ki so ji veliko pomenili.

Odločila se je za nakup vgradne omare preko spleta. Poslala je svoje povpraševanje, nato pa se ji je po nekaj dneh oglasil predstavnik podjetja, ki si je najprej temeljito ogledal prostor, ga natančno premeril in upošteval njene želje. Znanka kar ni mogla prehvaliti njegove strokovnosti in prijaznosti ter zavzetosti. Še posebej se ji je vtisnilo v spomin njegovo zagotovilo, da se bo potrudil, da bodo vgradne omare narejene v čim krajšem možnem roku. To obljubo je tudi izpolnil, saj so omare prispele v roku enega tedna. Ni mogla verjeti, da je kaj takega sploh možno.

Montaža vgradnih omar je potekala zelo hitro in profesionalno. V nekaj urah so pred njenimi očmi zrasle tri čudovite vgradne omare, ki se jih kar ni in ni mogla nagledati. Presegle so vsa njena pričakovanja – že na podlagi le zunanjega videza. Ob pogledu v notranjost omar pa je bila prijetno presenečena tudi nad ogromnim številom predalov, polic in obešalnikov, ki so bili razporejeni na zelo funkcionalen način.