Rafting na Soči – vse popularnejši

bovecČe se odpravljate na počitnice, je to prava tema za vas. Mnogo je namreč ponudnikov, ki ponujajo sicer ugodne ampak morda vam neprimerne storitve. Morda vam ni všeč apartma, ali pa okolica. Ali pa še niste slišali za Bovec. Samo mesto je velika turistična destinacija in nad dolino se dviga tako imenovani Svinjak, ki daje Bovcu panoramsko podobo. Ne samo apartmaji Bovec, tudi športne agencije (ki jih je več kot 20) vam ponujajo vse od raftinga, kajak šole, rečnega boba in še mnogih drugih aktivnosti. Sploh za vse športne navdušence je to resnično dober prostor za rekreacijo. Od pohodništva, izletov, kolesarjenja pa vse do plezanja in smučanja na smučišču Kanin.

Kaj pa poletna doživetja? Preden se boste odpravili na njih, se boste morali še prej namestiti – apartmaji Bovec so zato kot nalašč za vas. Nato pa vas čakajo rafting po Soči, golf, kolesarski izlet do Krnice, pohod po krožni poti z ogledom vasi Plužna, slapa Virje in potoka Glijun. Lahko pa se celo odpravite na panoramski polet z letalom ali na skupinsko igro tenisa, odbojke ali v zimskem času drsanja.

Že prej smo omenjali rafting na Soči, ki je postal eden izmed najbolj priljubljenih doživetij pri nas. Športne agencije priskrbijo potrebno opremo in usposobljenega vodnika. On bo namreč poskrbel za varno plovbo po Soči. Najbolj priljubljena proga je dolga kar 10 km in lahko si boste ogledali naravo vse od Loga Čezsoškega pa do Trnovega. Rafting na tej čudoviti reki traja navadno od 2 do 3 ure in najboljše je to, da poleg plavanja ne potrebujete predznanja. Vse kar potrebujete je le brisača in kopalke. In ne skrbite, z izkušenim vodnikom in upoštevanjem vašega lastnega znanja boste lahko v spustu le uživali.

Zato ne čakajte, apartmaji Bovec kar čakajo na vaš prihod, zato poskrbite za svojo rezervacijo že danes.