Poskrbite, da so zunanje ploščice nedrseče

Ogled vseh lepih ploščic, ki so za prodajo, vas lahko hitro zanese, da kupite napačne zunanje ploščice, definitivno potrebujete nasvet nekoga, ki vam bo zunanje ploščice pomagal izbrati. Moj mož je rekel, naj grem sama gledat ploščice, katere sva nameravala kupiti, da bi jih položila okoli hiše in na teraso in jaz sem vsa srečna šla takoj po svoji službi.

Ogledala sem si vse ploščice in ene so mi bile še posebej všeč, tako sem slikala kodo in ploščice, da pokažem možu. Ko sem prišla domov, sem mu pokazala na sliki ploščice, videl je, da sem imela tudi kodo in je rekel, da če so mi všeč, bo šel jutri tja in jih kupil. Drugi dan je šel z namenom, da rezervira ploščice, na kar je ugotovil, da to sploh niso zunanje ploščice in da bi se lahko pošteno zmotil, ker te so bile še kako zdrsne, še dobro, da je moj mož bolj tehnični tip, ker drugače, bi midva sigurno kupila te ploščice, ki pa niso bile zunanje ploščice, ker niso bile proti zdrsne.

Tako me je poklical in povedal, da sem izbrala napačne in da bo sedaj on probal najti ene zunanje ploščice, ki bodo podobne tem mojim. Saj nekaj sem naredila ,da je vedel, kaj naj izbira in kaj mi je všeč. Tako sva na koncu kupila le prave ploščice, ki niso drsele in so bile namenjene za polaganje zunaj.

Po enem mesecu so bile zunanje ploščice položene, še danes ko pada dež ali sneg se spomnim, kako bi bilo če bi položili takrat tiste moje ploščice, definitivno ne bi bilo prijetno ob grdem vremenu hoditi po njih. Sedaj pa imava lepe, nove, primerne zunanje ploščice, za katere se ne rabiva bati, da bi drsele, tako se ti noga na njih ustavi in ne zdrsne, pa ni važno ali je dež ali sneg.