Nova postelja in letveno dno, ki ga moram še kupiti

Ko sem kupovala novo posteljo, letveno dno ni bilo vključeno, v ceno, zato sem morala kupiti svojega in novega. Če bi bile dimenzije nove postelje enake moji prejšnji, bi lahko uporabila letveno dno iz prejšnje postelje, ampak tega nisem mogla narediti. Nova postelja je bila širša kakor prejšnja. Razlog nakupa nove postelje je bila želja po večji postelji.

Dimenzija prejšnje postelje je bila dva metra krat meter in dvajset centimetrov Dimenzije nove postelje so pa dva metra krta sto šestdeset centimetrov. Tudi prejšnja je bila zelo velika postelja, ampak ker imam dva mačka, sem ugotovila, da mi zasedeta več prostora na postelji, kakor pa ga zasedam samo jaz. 

Nova postelja in letveno dno, ki ga moram še kupiti

Vse sem že kupila, okvir postelje, nov jogi, le še letveno dno mi manjka, ker ne vem, na kaj točno moram biti pozorna. Nikoli prej nisem kupovala letveno dno in zato mi je precej tuje vse. Pri prejšnji postelji je bilo namreč vse vključeno. Še jogi in se niti ne spomnim, kako je bilo to mogoče, saj danes nikjer nisem naletela na to, da bi takšen komplet obstajal. Vem, da je bolje, da je tako, ker so vsak želi drugačen jogi in je bolje, da se vsi deli dobijo ločeno. Med drugimi je tudi letveno dno nekaj zelo delikatnega za nakup, ker sem do zdaj opazila res ogromno možnosti in prav ne vem, kaj bi mi najbolje ustrezalo. Celo razmišljam namreč, da bi kupila letveno dno, ki se lahko dvigne. 

Poleg tega, da kupujem novo posteljo, bom mogla kupiti tudi novo posteljnino, ker je odeja, ki jo imam enostavno premajhna. Imela jo bom za v primeru, če bo, kakšna prijateljica prespala pri meni na kavču, ker nimamo nobene prave odeje za takšne primere. Zase bom pa kupila novo. Ampak najprej moram ugotoviti, kakšno letveno dno bo naboj primerno za mojo posteljo, saj dokler tega nimam, v bistvu tudi postelje nimam.