Lovska trgovina je ta lovca kot igralnica za otroke

Moj dedek se je začel ukvarjati z lovom kar nekaj let nazaj. To je nekako hobi, ki mu najbolj ustreza in ga res obožuje. Zelo rad gre s svojimi prijatelji na lov in še bolje vesel kot tam kaj ulovijo in si potem na koncu dneva privoščijo kakšno pivo ali kaj podobnega. Vikendi so za mojega dedka postali res zelo sproščujoči, saj s pomočjo tega hobija res uživa.

Bila sem zelo presenečena. Ko sem pred kratkim videla, kako je bil navdušen, ko je šel spet v lovsko trgovino. Lovska trgovina je za njega kot neka igrača za otroka in tja hodi res z veseljem. Bila sem res zelo presenečena, da po toliko letih se še vedno veseli ena enostavnega obiska v lovski trgovini. Ampak očitno je lovska trgovina nekaj kar mu res pomaga pri boljšem lovu s pomočjo nove opreme in boljše opreme.

Lovska trgovina je ta lovca kot igralnica za otroke

Lovska trgovina je bila tudi nekaj, kamor me je on sam že tudi povabil, da si tudi sama ogledam, kako to izgleda in da bi potem lahko razumela, zakaj je tako vesel. Hotela sem mu obrazložiti, da bo to nemogoče, saj sama ne maram lova in ravno zato si ne bom morala predstavljati, kaj to pomeni za njega. Potem pa me je iz čistega heca peljal v trgovino z oblačili. Tam so se mi oči zasvetile in seveda sem bila v tisti trgovini več kot eno. Ko sva stopila ven iz trgovine mi je dedek rekel, no, tako se jaz počutim, ko vidim nekaj, kot je lovska trgovina. Šele takrat sem nekako razumela in mi je bilo jasno, kaj lovska trgovina mojemu dedku pomeni. In seveda sem bila vesela, da je našel nekaj, kar ga zanima in nekaj, kjer lahko kupi opremo, da zadovolji svoj hobi. Upam, da bo ta hobi še naprej vzdrževal in da bo ga ta hobi še vedno lepo zabaval.