Prepričale so me nepremičnine obala, ampak ne ve še kako si jih lahko privoščim

Vozila sem se iz Izole do Portoroža in opazovala lepe nepremičnine obala, ki so kar sijale. Odločila sem se za daljšo pot do Portoroža, da se še malce razgledam po čudoviti obali. Na žalost stanovanje, ki sem ga gledala na nepremičnine obala, in je bilo v Izoli, ni bila najboljša izbira. Po enem mesecu iskanja stanovanja na obali sem malce obupala in se odločila, da morda vseeno začnem na glas sanjariti o tem, da bi si najela stanovanje v Portorožu.

Na poti do prijateljice sem res videla zelo veliko lepih hiš, vid in različnih stanovanjskih objektov. Ko sem prispela v Portorož, je bilo pa vsega še več. Tako si želim, da bi živela tukaj. Ampak nepremičnine obala, pravijo, da so tam najdražje cene stanovanj. Ko bi le lahko bilo drugače ali pa bi se mi posel že povečal toliko, da bi imela več prodaje, koliko je imam sedaj.

Ko sem končno prispela do Portoroža, sva se s prijateljico najprej dobili zunaj na kavi ob obali. Tako ali tako nisem imela veliko stvari s seboj, saj sem prišla le za dva dni. Takoj se mi pa tudi ni dalo ukvarjati s tem, da nosim vse to do njenega stanovanja in razmišljati o tem kaj moram in kaj ne. Dovolj sem imela teh stanovanjskih zadev za do večera. Vse, kar sem si želela, je bilo, da spijem kavo, se odločim, kaj bom jedla in grem na kosilo. Ko bom to naredila, bi šla pa na plažo se malce sončim in potem plavati v morju.

Prepričale so me nepremičnine obala, ampak ne ve še kako si jih lahko privoščim

Vseeno mi pa ni dalo miru in sem med kosilom neštetokrat pogledala na telefon, ali imajo nepremičnine obala, vseeno kakšno ugodno stanovanje v Portorožu. Na žalost pa tisto, kar si lahko privoščim tukaj, ni nekaj, v čemer bi živela. Ne da so nepremičnine obala, v Portorožu slabe po tej ceni, ampak enostavno mi niso všeč.